B2B – Reklamegaver

B2B

Hos Nordic Footprints tilbyder vi print, brodering, gravering og prægning på alt fra magneter og kuglepenne, til sengetøj og arbejdsbeklædning.

Ønsker I, som virksomhed, at sætte et aftryk hos jeres kunder og samarbejdspartnere? Så tag os med på holdet. Vi har mere end 25 års erfaring i reklamebranchen og har derfor stor ekspertise inden for synliggørelse og markedsføring – for eksempel i forbindelse med udstillinger, messer eller lancering af nye produkter.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores erfaring og ekspertise allerede i planlægningsfasen, hvor vi agerer inspirationskilde og kommer med idéer til designs, udsmykninger og produkter.

Skal vi være din næste B2B-samarbejdspartner? Se eksempler på vores B2B-samarbejder herunder eller kontakt os med det samme for en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Beklædning med Logo

Beklædning med logo er et fantastisk redskab til at styrke firmaets identitet og fællesskab.

Skal i have messetøj, konsulentbeklædning, løbetøj, arbejdstøj, firmatøj eller andet med logo, kan vi tilbyde dette med tryk eller brodering. Sammen finder vi den bedste løsning for netop jer og jeres behov.

Ved større antal er der mulighed for specialproduktion i egen pantone farve, med egen label etc.

Skal I på messe, tilbyder vi, foruden firmatøj og give-aways:

  • Flag
  • Bannere
  • Roll-ups
  • Beach flags

Kontakt info

Nordic Footprints ApS
Bagsværdvej 91A
DK-2800 Kongens Lyngby

CVR: 40257985

Skriv til os